WOUTER HAASLOOP WERNER, COACH EN MANAGER

Ik ben als coach gespecialiseerd in het laten excelleren van mensen en teams, als manager in innovatie en het verbeteren van organisaties. Bijzondere ervaring met mensen in situaties met een hoge mate van onzekerheid: innovatie, reorganisaties, fusies, overnames, verzelfstandigingen, ontvlechtingen… Ik houd ervan om mensen te helpen als zij onzeker zijn over hun organisatie en markt, over de toekomst van hun werk, hun functioneren, bij noodzaak tot vernieuwen maar niet weten hoe, bij een uitdagende carrièrestap… Deze ervaring maakt mij als coach bij uitstek geschikt bij ontwikkeling naar functioneren vanuit kracht, heroriëntatie op werk en persoonlijke verandering; als manager voor innovatie, heroriëntering en reorganisatie.  

F/ACT spreek je uit als ‘ef-fect’, met nadruk op doen. Omdat het doel van coaching en management altijd ‘effect’ is - in resultaten, kwaliteit van functioneren en dienstverlening, samenwerking en innoverend vermogen.

 

MISSIE

Ik zie het als mijn missie als coach om mensen te helpen vanuit hun kracht te werken en liefdevol te leven; als manager om organisaties slimmer te laten werken met hun markt, andere organisaties en technologie.

 

Lees meer: